The Server Running As Application

Should you have problems with the DSM plugin, here's the place to look for help or report issues.

The Server Running As Application

Postby Support_stiff » 2010-04-06 22:46

I am starting to switch to version 1.0.8.2 and I am trying to use the DSM plug-ins. The computer I am testing with gives an error when using DSM on VNC server:
Server closed connection
-The server running as application.

This message pops up after UVNC viewer establishes a connection before it starts the authentication portion.

-Info-
-If I disable DSM on the server it works fine.
-I'm using the SecureVNCPlugin
-I am using certs generated from the same install for client and server appropriately.
-Both computers are on the same network.
-The message occurs after a connection is established.
-The server is running as a service.
-I have the exact same setup on another machine and it works just fine.
-I have tried changing the settings and restarting the service.
-I have tried uninstalling and reinstalling with reboots in between.

I would appreciate any help I can get.
Support_stiff
8
8
 
Posts: 12
Joined: 2010-04-06 17:28

Re: The Server Running As Application

Postby redge » 2010-04-08 21:42

is on the computer problem have the same tcp/ip settings, reset tcp/ip to factory default.

do you use vncviewer via repeater between the own uvnc server fail ?
UltraVNC 1.0.9.6.1 (built 20110518)
OS Win: xp home + vista business + 7 home
only experienced user, not developer
redge
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 6815
Joined: 2004-07-03 17:05
Location: Switzerland - Geneva

Re: The Server Running As Application

Postby Support_stiff » 2010-04-08 21:44

The IP config for the network card is on defaults.
No repeater.
Support_stiff
8
8
 
Posts: 12
Joined: 2010-04-06 17:28

Re: The Server Running As Application

Postby redge » 2010-04-08 22:27

many users reported the bug but me too, did'nt find the annoying bug.
UltraVNC 1.0.9.6.1 (built 20110518)
OS Win: xp home + vista business + 7 home
only experienced user, not developer
redge
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 6815
Joined: 2004-07-03 17:05
Location: Switzerland - Geneva

Re: The Server Running As Application

Postby Support_stiff » 2010-04-08 22:32

It is just so strange that I have another system that works with the same software configuration. I shall continue to tinker with it.
Support_stiff
8
8
 
Posts: 12
Joined: 2010-04-06 17:28

Re: The Server Running As Application

Postby Forum Newbie » 2010-12-27 06:10

I think I may be having a similar problem. I'm getting that same error but only when I'm using the UltraVNC viewer on my windows box. When I connect to the same server with the SSL/SSH viewer in Ubuntu I connect without issue, using the MSRC4 encryption.

It's very confusing. It gets to the password entry, I enter the password then it gives me that error, but only from my windows xp x64 computer.
Last edited by Forum Newbie on 2010-12-27 06:10, edited 1 time in total.
Forum Newbie
 
Posts: 1
Joined: 2010-12-27 05:54

Re: The Server Running As Application

Postby redge » 2011-01-08 15:36

Forum Newbie wrote:but only from my windows xp x64 computer.

from windows xp x64, you need use vncviewer.exe x64 with securevncplugin64.dsm
Last edited by redge on 2011-01-08 15:37, edited 1 time in total.
UltraVNC 1.0.9.6.1 (built 20110518)
OS Win: xp home + vista business + 7 home
only experienced user, not developer
redge
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 6815
Joined: 2004-07-03 17:05
Location: Switzerland - Geneva


Return to DSM plugin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron