MSLogon not working with repeater

Should you have problems with the MS logon plugin, here's the place to look for help or report issues.

MSLogon not working with repeater

Postby ics » 2016-07-20 11:50

Hi,

I try to make the new MSLogon working with a repeater.
The viewer does not prompt for username/password when using a repeater. It just connects succefully to the server without any kind of control ! That means anybody who knows the ID of a server will be able to connect without any password...

However MSLogon works well without the repeater on a direct connection to the server.

Can you help ?

I am using UltraVNC v1.2.11

Thanks
ics
 
Posts: 3
Joined: 2016-07-20 11:41

Re: MSLogon not working with repeater

Postby Rudi De Vos » 2016-07-20 17:43

Connections started from the server to the viewer don't ask a password ( vnc protocol).
If you use the repeater, the viewer and server make an outgoing connection, no passwd

You always need to use the encryption plugin, passwd without encryption make no sense, unless you are on your local LAN.

Using the plugin you can use 3 methods for security
*use vnc passwd
*use a long passwd set via the plugin config
*create a key pair, only viewer with contra key can connect ( config plugin)

MSlogon is not possible, only 3 above mthods can be used.
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5489
Joined: 2004-04-23 10:21


Return to MS logon plugin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron