Authentification failed on account not in adm group

Should you have problems with the MS logon plugin, here's the place to look for help or report issues.

Authentification failed on account not in adm group

Postby gchu » 2010-02-10 15:47

I created AdminGrp which contains VNCAdmin account which allow full access. But one machine worked, the other I have to add VNCAdmin account to Administrator group. Otherwise it would not connect.

Any idea? I am using 1.0.8.2
Thanks.
Greg

Ini file is shown below: (replaced pw with x)

[Permissions]
[admin]
UseRegistry=0
MSLogonRequired=1
NewMSLogon=0
DebugMode=2
Avilog=0
path=E:\Program files\UltraVNC
DebugLevel=10
DisableTrayIcon=1
LoopbackOnly=0
UseDSMPlugin=1
AllowLoopback=0
AuthRequired=1
ConnectPriority=1
DSMPlugin=MSRC4Plugin_NoReg.dsm
AuthHosts=
AllowShutdown=1
AllowProperties=1
AllowEditClients=1
FileTransferEnabled=1
FTUserImpersonation=1
BlankMonitorEnabled=1
BlankInputsOnly=0
DefaultScale=1
CaptureAlphaBlending=0
BlackAlphaBlending=0
primary=1
secondary=0
SocketConnect=1
HTTPConnect=1
XDMCPConnect=0
AutoPortSelect=0
PortNumber=5910
HTTPPortNumber=0
IdleTimeout=0
RemoveWallpaper=1
RemoveAero=1
QuerySetting=2
QueryTimeout=10
QueryAccept=0
QueryIfNoLogon=0
InputsEnabled=1
LockSetting=0
LocalInputsDisabled=0
EnableJapInput=0
kickrdp=0
clearconsole=0
service_commandline=
secundary=1
FileTransferTimeout=30
[admin_auth]
group1=Administrators
group2=VNCAdminGrp
group3=VNCReadGrp
locdom1=1
locdom2=1
locdom3=1
[ultravnc]
passwd=xxxxxxxxx
passwd2=xxxxxxxxx
[poll]
TurboMode=0
PollUnderCursor=0
PollForeground=0
PollFullScreen=0
OnlyPollConsole=0
OnlyPollOnEvent=0
MaxCpu=100
EnableDriver=1
EnableHook=1
EnableVirtual=0
SingleWindow=0
SingleWindowName=
gchu
8
8
 
Posts: 12
Joined: 2006-04-19 18:36

Return to MS logon plugin

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest