First results

SC<->proxy<->Repeater<->proxy<->viewer

First results

Postby wmoerdijk » 2005-07-12 17:44

Hi,

Just to let you know, I have the SCIII repeater running on my own server and made a custom SCII package for testing. I have connected to a number of clients with and without proxy without any problems. So fas the reapeter has not crashed nor have I found a setup where I did not get throught the proxy. I will keep you posted if something strange happens.

W.
wmoerdijk
8
8
 
Posts: 10
Joined: 2005-07-06 13:49

Postby wmoerdijk » 2005-07-21 14:37

I have a client that gives met trouble with SCIII. They are behind a proxy on an win200pro machine. I am able to connect using my custum SCIII package but after about one minute the host machine crashes. Both sides can not do anything anymore, not even press CTRL-ALT-DEL (on the remote side). The only solution is to physically unplug the machine.
A second problem there is that the winvnc.exe does not close after the session ends. Therefor I can only login once before the remote machine needs to be rebooted.
The repeater is still running after this crash.
wmoerdijk
8
8
 
Posts: 10
Joined: 2005-07-06 13:49

Postby redge » 2005-08-14 02:10

from your viewer_crash_fix.exe,
before connecting, you can select another encoder from auto to Tight
when connected, you need quickly select another encoder from auto to Tight
UltraVNC 1.0.9.6.1 (built 20110518)
OS Win: xp home + vista business + 7 home
only experienced user, not developer
redge
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 6815
Joined: 2004-07-03 17:05
Location: Switzerland - Geneva

Postby wmoerdijk » 2005-08-14 09:38

Will give it a try. Thanks for the suggestion.
wmoerdijk
8
8
 
Posts: 10
Joined: 2005-07-06 13:49


Return to SCIII

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest