pb SCIII with one PC and https OK ?

SC<->proxy<->Repeater<->proxy<->viewer

pb SCIII with one PC and https OK ?

Postby jackouille » 2005-07-25 16:00

Hi,
I try my SCIII with a lot of PC on different LAN over the world and my PC on my LAN with the uvnc.com repeater and it's OK
But with one it's no OK and I don't understand because I think that will be the firewall with the port 443 that will be not open but that PC can be open a window IE on https://.....
Why ????
I will think that if I can open a https it's OK for SCIII with the port 443 ????
Thanks for your response.
jackouille
8
8
 
Posts: 14
Joined: 2005-07-08 06:37

Postby redge » 2005-07-25 19:11

this pc have a special strong software firewall that not allow unknown program haven't right access reported to firewall ?
Last edited by redge on 2005-07-25 19:14, edited 1 time in total.
UltraVNC 1.0.9.6.1 (built 20110518)
OS Win: xp home + vista business + 7 home
only experienced user, not developer
redge
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 6815
Joined: 2004-07-03 17:05
Location: Switzerland - Geneva

Postby cerb » 2005-07-27 22:34

I can tell that most of the time on work LANs you have proxy servers acting also as firwalls. So as end-user it might be difficult even to have access to those log reports.

Most of the time is really trial and error to see what can work and what not. For example I have not been able to make uvnc SC3 work with my configuration. I hope when Rudi is back from holiday he can check the debugging message and tell something or suggest new tests.

(BTW: I do not know if this comment applies also to the guy who reported in the first post).
cerb
 


Return to SCIII

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest