How to replicate "Add New Client" functionality in cmd line

Here you will find help for frequently asked questions as well as for your specific question.

How to replicate "Add New Client" functionality in cmd line

Postby romrom3254 » 2019-05-06 15:29

I have tried many options in the past but still did not have any luck getting this to work so any assistance would be greatly appreciated: This is my issue: If I go to the host computer (where the server is), right click on the tray icon, select "Add New Client" and enter "myhostname.com" for the "Host Name" and 21 for the connection # then I'm able to connect without any issues whatsoever. However, I'm trying to mimic this functionality by calling winvnc using another application that I created (to make it easier for the user so they don't need to type in my host name every time). I'm calling the following command line from my program:
winvnc -connect myhostname.com::9177 -id:21
However this doesn't work (it just ignores me). Am I doing something wrong? If I add the tag "-run" then it tells me that another instance is already running. What can I do?
romrom3254
8
8
 
Posts: 8
Joined: 2015-06-01 14:22


Re: How to replicate "Add New Client" functionality in cmd l

Postby romrom3254 » 2019-05-06 22:03

The server is running 1.2.2.4(b) and I added AllowInjection=1 to Admin section of the INI file (and restarted the service). However the following STILL doesn't work for me:

winvnc -connect myhostname.com:5500 -autoreconnect -id::19

myhostname.com is URL of my repeater and 19 is the connection number (I'm using double colon as I was told to)
romrom3254
8
8
 
Posts: 8
Joined: 2015-06-01 14:22

Re: How to replicate "Add New Client" functionality in cmd l

Postby romrom3254 » 2019-05-08 14:44

I finally got it to work using:
winvnc -ID:19 -connect myhostname.com

However, for some strange reason if I place the ID tag after my host name it doesn't work as dependably (sometimes yes, sometimes no). Is it possible that the tag order will make a difference?
romrom3254
8
8
 
Posts: 8
Joined: 2015-06-01 14:22

Re: How to replicate "Add New Client" functionality in cmd l

Postby romrom3254 » 2019-05-08 17:39

new
romrom3254
8
8
 
Posts: 8
Joined: 2015-06-01 14:22


Return to General help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests