V2 RC1 can't get a connection???

V2 RC1 can't get a connection???

Postby EdH » 2012-04-08 15:55

Hi,

I'm testing V2 RC1 but not getting very far.

I set up a server and viewer (2 PC's both on the same LAN)

The viewer sees the server in the left hand panel but the icon is yellow (or maybe orange?). I assume it should be green.

I dropped the firewalls on both machines (both Win 7 using Windows Firewall).

I right clicked on the server icon and selected "Setup P2P". Two icons flashed for a bit but then went back to the single yellow icon?

The viewer and server are in the same group with the same password.

What am I missing? Anything else I need to look at? Does V2 work with Win 7?

Thanks for your help!
Ed Hochman
EdH
8
8
 
Posts: 28
Joined: 2007-09-12 04:08

Re: V2 RC1 can't get a connection???

Postby EdH » 2012-04-14 12:34

Anyone?
Ed Hochman
EdH
8
8
 
Posts: 28
Joined: 2007-09-12 04:08

Re: V2 RC1 can't get a connection???

Postby BiL0 » 2012-04-18 16:45

Hello
I'm getting exactly the same thing.
I have tried from windows 2008 to 2003 and both 2003 but same result.

anyone?

thanx
BiL0
 
Posts: 1
Joined: 2012-04-18 16:43

Re: V2 RC1 can't get a connection???

Postby EdH » 2012-04-26 22:02

Is this working for anyone?
Ed Hochman
EdH
8
8
 
Posts: 28
Joined: 2007-09-12 04:08

Re: V2 RC1 can't get a connection???

Postby snoopsmsc » 2012-05-09 07:54

I was seeing this problem when both computers were on the same LAN segment. However, now that I am home, I am able to get an encrypted tunnel with my test machine at work.

HOWEVER, I am still having a problem, because I have nothing in the Modules menu when right clicking on a server with which I have a tunnel established.

Some love on this topic would be nice, admins. :)
snoopsmsc
 
Posts: 2
Joined: 2012-05-09 07:51


Return to PcHelpWare

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron