Repeater as service

Any feature you'd like to see in Ultr@VNC? Just propose it here.

Repeater as service

Postby wil » 2004-05-06 12:29

have you a solution to do repeater to a service ?
wil
 

Postby Rudi De Vos » 2004-05-06 17:41

Still making changes, it is just a lot easyer to debug as
application then as service.

When some latest bugs are solved, i will add the service code
to it, so you use install/remove the same as for vnc
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5594
Joined: 2004-04-23 10:21

Postby GAEvakYD » 2004-07-12 18:23

This would be a great feature. At this moment i must keep open the command box all the time. Hopefully you can integrate this into the next release. I've been searching for an windows cmd option to detach the process to backrgound, but haven't found anything. I tried command->start /B vnc_repeater.exe, after that the command box keeps open or there will be scrolling a lot of binding error's.
GAEvakYD
 
Posts: 2
Joined: 2004-07-12 18:20

Take a look ...

Postby Sergio » 2004-07-12 22:57

Take a look ... I tried and it works for me ...
Tutorial (UPDATED)-Installing repeater as a service
Sergio
40
40
 
Posts: 103
Joined: 2004-05-22 20:02


Return to Feature requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron