VNC Stops Working

VNC Stops Working

Postby rgunderson » 2009-08-03 14:16

Hello all, Great work on the newest version I see many improvements. One thing Im still having the same problem with Vista. When I log in to a machine after a few seconds everything stops responding. I close VNC log back in and the computer is in the same spot as I left it and continue what I was doing and then It stops responding again after 20 seconds or so. I tryed to lower my video settings and that didn't help. I'm running Visa Ultimate and logging into XP Pro computers and a server running 2003. Any Idea's? Robert
Last edited by rgunderson on 2009-08-03 23:39, edited 1 time in total.
rgunderson
 
Posts: 6
Joined: 2007-12-01 17:34

Re: VNC Stops Working

Postby redge » 2009-08-04 19:26

newest version build ?

I have with 1.0.6.4 the uvnc_service freeze if i have service_commandline in ultravnc.ini, without this line, no problem
UltraVNC 1.0.9.6.1 (built 20110518)
OS Win: xp home + vista business + 7 home
only experienced user, not developer
redge
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 6815
Joined: 2004-07-03 17:05
Location: Switzerland - Geneva

Re: VNC Stops Working

Postby rgunderson » 2009-08-05 03:13

Thanks for the reply. I mean the service don't stop but the view times out and stops responding and I have to go into task manager and end it and then log back in to the computer and it does this over and over. Does it matter what version the computer I'm logging onto is running? also I'm running version 1.0.6.4
rgunderson
 
Posts: 6
Joined: 2007-12-01 17:34

Re: VNC Stops Working

Postby Rudi De Vos » 2009-08-05 07:15

Try to select manual the network type (encoder) instead of auto (viewer).
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5553
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: VNC Stops Working

Postby rgunderson » 2009-08-05 14:20

I tryed that already and it don't change anything. What do you think about connecting to a computer with a older version of VNC? Does it matter?
rgunderson
 
Posts: 6
Joined: 2007-12-01 17:34

Re: VNC Stops Working

Postby chezbut » 2009-09-30 02:33

I am also having this issue.
chezbut
 
Posts: 2
Joined: 2009-09-30 02:24
Location: Sunnyvale, CA

Re: VNC Stops Working

Postby rgunderson » 2009-09-30 04:56

I think it has something to do when the computer is in lockout and I here that they are still having problem with that even with the new version of vnc.
rgunderson
 
Posts: 6
Joined: 2007-12-01 17:34


Return to 1.0.6.X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest