Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby alexchevrier » 2009-08-19 13:30

Hi,
I deployed ultravnc 1.0.6.5 on about 2000 computers with a home made msi and I have a problem. The login screen isn't refrehed. You have to click on the refresh button every time you make a change : CTRL+ALT+DEL (refresh), enter username (refresh), enter password and click enter (refresh)...

I tried to uninstall my msi and used the official installer, but the problem is still there. All the following tests were done using the installer and not my msi

When the desktop appears, the problem is gone and the refresh is working.

I tried to reboot and log in on the server computer. Then I used vncviewer to join this server (alreagy logged in) and the refresh is working fine.

I also tried to reboot the computer with the server and wait 5 minutes before login in with the viewer and I still have the refresh problem.

It seems that the problem is really only with the CTRL+ALT+DEL screen
alexchevrier
8
8
 
Posts: 10
Joined: 2008-09-12 15:37

Re: Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby MiG » 2009-08-19 19:20

problem was already there on 1.0.7.0 ...
...it doesn't mean your input is not processed ...
... :-* :crazy: 0:-)
UltraVNC 1.0.8.2
OS: win 8.1,
using uvnc-x64 on WAN + LAN with SecureVNCPlugin64, experienced user
MiG
8
8
 
Posts: 20
Joined: 2004-10-23 12:18

Re: Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby Rudi De Vos » 2009-08-19 20:00

-Current fixing some performance issue,
-Then i need to check the logon window
-Then the new Vista dpi handling need to be added
(Current vnc only show part of the screen and mouse is out of sync when
dpi (125%)is used)
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5739
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby californiajeff » 2009-08-19 21:47

I can confirm this is a problem. I am experiencing the same trouble.
californiajeff
40
40
 
Posts: 101
Joined: 2004-12-22 23:19
Location: Las Vegas, NV

Re: Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby AndreL » 2009-08-24 11:31

Hi,

I'm facing the same issue on Windows XP SP3 even when playing with all admin refresh possibilities.

André.
AndreL
8
8
 
Posts: 19
Joined: 2007-06-07 14:29
Location: Brussels

Re: Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby Rudi De Vos » 2009-08-24 12:19

solved in 1076 (beta) but other bug added :(
topic #15988
that bug is solved in this server
topic #16000

Try 10761

The beta us just because it's not full tested, when no big bug found
files are renamed to 106X (stable)
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5739
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby jphutch60bj » 2009-09-25 00:32

Finial Update:
Problem was found in the gnome configuration files, It seems to get corrupted when using not standard configurations of the Desktop.
Alt+CTRL+Backspace on the Servers host corrected the problem.
Also one can remove the .gnome, .gconf, and .metacity files on your
server side and restart to get a default configuration restored.
The problem is not with UltraVnc. :-D


Correction:
There is a vnc display refresh problem connecting with Redhat Linux :
Red Hat Enterprise Linux AS release 4 (Nahant Update 6); using the provided builtin, internal, vncserver to export the root window :0
This may be a configuration problem I will get back on this; -

:Oops:
Is there a 64 bit solution? Refresh problem
I connect to a redhat linix box from other windows sources with ultra vnc viewer just fine. So problems with the Linux VNC server are out the window.

I am running vista 64 home prieimum; Yeah I know, that the problem....
With the OS updates I have noticed that the viewer refresh problem comes and goes. Lately the refresh problem has stayed.
:|
Last edited by jphutch60bj on 2009-10-16 11:55, edited 2 times in total.
jphutch60bj
 
Posts: 3
Joined: 2009-08-11 10:48
Location: Texas

Re: Bug 1.0.6.5 Login screen not refreshed

Postby Mike H » 2009-10-15 23:55

Try 10761

The beta us just because it's not full tested, when no big bug found
files are renamed to 106X (stable)


Do you have an idea when this will be released as stable version?

Thanks!
Mike H
 
Posts: 1
Joined: 2009-10-15 23:52
Location: USA


Return to 1.0.6.X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron