secondary display capture setting + video driver = fail

secondary display capture setting + video driver = fail

Postby hmijail » 2009-08-28 13:47

UVNC 1.0.6.5 in XP SP3.
The setting of "capture the secondary display" together with the video driver does not work (captures the first display instead).

If I disable the video driver, it does work as expected.

I was using previously 1.0.5.x, and this worked, although from time to time there was this same kind of problem; maybe the problem appeared when I changed some other thing in the configuration, but I could never find the reason, and anyway it eventually started working. In 1.0.6.5 the only way I have managed to make it work is by disabling the driver.

I am connecting from a non-ultra client, so I can't switch displays from there.

Regards.
hmijail
 
Posts: 3
Joined: 2008-10-16 08:06

Re: secondary display capture setting + video driver = fail

Postby Rudi De Vos » 2009-08-28 14:58

Need to check this....
Tested it without driver yesterday, will run some tests with the driver.

Please use 10762 beta, that's the same version we use for testing.
Changes and bug fixes first go in 1076X before we release 1066X
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5789
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: secondary display capture setting + video driver = fail

Postby hmijail » 2009-08-28 15:32

I already tried the latest beta. But it seems to ignore the settings made with uvnc_settings.exe, so I this issue can't be checked.
(Or am I missing something?)
hmijail
 
Posts: 3
Joined: 2008-10-16 08:06

Re: secondary display capture setting + video driver = fail

Postby Rudi De Vos » 2009-08-28 16:34

winvnc and uvnc_settings use the current folder to search for the ultravnc.ini file.

Did you placed the beta in the same folder as uvnc_settings.exe ?
Last edited by Rudi De Vos on 2009-08-28 17:01, edited 1 time in total.
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5789
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: secondary display capture setting + video driver = fail

Postby hmijail » 2009-08-31 08:38

Sorry for the late answer, my VNC system is at work so I could not check again.

I didn't put winVNC in the same folder than uvnc_settings.exe. But now I did that, and tried again. But the behaviour with the beta is the same than with 1.0.6.5.
hmijail
 
Posts: 3
Joined: 2008-10-16 08:06


Return to 1.0.6.X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron