System blocked after quit Connection

Developers may discuss here.

System blocked after quit Connection

Postby comfine » 2016-08-25 13:31

Hello,

we use UVNC SC (Listening Mode...)
with the newest version, we have the Problem, that after the connection is closed, the administrated system sometimes gets blocked, so that the user cannot do anything anymore.
We switched back to earlier versions and there everything is fine.

I don't know when this happens exactly, but it does! This seems to be a bug and it would be great if you could fix it.
comfine
 
Posts: 7
Joined: 2014-07-21 16:48

Re: System blocked after quit Connection

Postby comfine » 2016-10-06 09:03

push!
comfine
 
Posts: 7
Joined: 2014-07-21 16:48

Re: System blocked after quit Connection

Postby comfine » 2016-11-28 14:07

today i had this also with the older version! i noticed, that the customer reported, that the UserControlManagment opened and asked for permission to execute/change systemsettings - i said "please press no" and after that the system was blocked aswell!

does nobody has any idea's how to fix this?
comfine
 
Posts: 7
Joined: 2014-07-21 16:48

Re: System blocked after quit Connection

Postby Rudi De Vos » 2016-11-28 21:40

It would be handy if you pm the helpdesk.txt

Is the user admin ?
Unless we can repeat something we cvan't fix it.Can you repeat it on your own pc ?
Possible it depend on special settings on that pc.
OS ?
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5266
Joined: 2004-04-23 10:21


Return to Developer discussions (mainly user-mode)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest