Works in LAN, but no online? (Connection established)

Simple, Free, Open Source UltraVNC Wrapper Supporting Windows and Mac OSX.

Works in LAN, but no online? (Connection established)

Postby mrmut » 2011-01-11 14:43

Hi People!

I am just trying Chunk, and it seem great peace of software, however I can't get it to work outside of LAN.

I've port forwarded the two needed ports. It works in local LAN, but not externally. Repeater runs on the on the same PC as Viewer, and I use Dynamic DNS (usual SC works normally).

LOG is:

Viewer added to list ######
ID added ######
recv -1 (this after i click cancel, as it always says that 0 Bytes Received)
ECONNRESET detected
Viewer removed from list ######

EDIT:
It just says connecting, but it doesn't time out:

http://dl.dropbox.com/u/13825793/chunkv ... roblem.jpg

Any idea what could it be?


Thanks
Last edited by mrmut on 2011-01-11 14:52, edited 1 time in total.
mrmut
 
Posts: 6
Joined: 2010-03-23 12:31

Re: Works in LAN, but no online? (Connection established)

Postby supercoe » 2011-01-11 18:23

You say that InstantSupport works on the LAN, I'll assume this means you see the repeater log saying "Server added to list 123456"

Do you run any software firewalls?

Have you tried the ready to run version just for a test with a known working repeater?
ChunkVNC Downloads and Installation Guide

Have you verified with http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ that your repeater ports are open?

Are you running InstantSupport outside of your LAN when testing the WAN address (testing externally)?
http://www.chunkvnc.com - ChunkVNC - Free PC Remote control with the Open Source UltraVNC wrapper InstantSupport!
User avatar
supercoe
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 1735
Joined: 2009-07-20 21:27
Location: Walker, MN

Re: Works in LAN, but no online? (Connection established)

Postby mrmut » 2011-01-11 18:44

(Thanks for a Re; will test all you have said and get back to this thread.)
mrmut
 
Posts: 6
Joined: 2010-03-23 12:31

Re: Works in LAN, but no online? (Connection established)

Postby mrmut » 2011-01-13 12:09

I am having some problems with ready to run versions. I think my system might be in question. Will move to another system, re-test and get back to the thread.
mrmut
 
Posts: 6
Joined: 2010-03-23 12:31

Re: Works in LAN, but no online? (Connection established)

Postby supercoe » 2011-01-13 13:09

Sounds like a good idea, the RTR versions should be rock solid unless one of the RTR repeaters went down (just tested and both worked).

Things to keep in mind: Software Firewalls and Virus scanners can cause issues with ChunkVNC, try disabling for a test.
http://www.chunkvnc.com - ChunkVNC - Free PC Remote control with the Open Source UltraVNC wrapper InstantSupport!
User avatar
supercoe
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 1735
Joined: 2009-07-20 21:27
Location: Walker, MN


Return to ChunkVNC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests