Win 7 & service & connection issue

Simple, Free, Open Source UltraVNC Wrapper Supporting Windows and Mac OSX.

Win 7 & service & connection issue

Postby JonD » 2012-03-29 20:47

I've been using the service installation for quite awhile with great success.
Today something didn't work and I can't see my problem solution.
1. Win 7 computer (the remote)
2. Client connects and I connect successfully
3. I setup the service and connect successfully
4. I logoff the remote computer & lose connection (as usual)
5. I cannot reconnect.
6. I had the 'remotee' check that the service was still running.

I've done this many times and I've just checked with another remote Win 7 computer with no issue... so it's unique to the situation described above.
In summary;
1. I can connect (no service)
2. I can connect (with service)
3. after logoff, I cannot connect (via service even though service is still running)

Any thoughts?

JonD
JonD
40
40
 
Posts: 121
Joined: 2006-12-24 16:46
Location: Canada

Re: Win 7 & service & connection issue

Postby supercoe » 2012-04-09 13:34

No idea other than I've noticed this a few times myself. Let me know if you find anything. :)
http://www.chunkvnc.com - ChunkVNC - Free PC Remote control with the Open Source UltraVNC wrapper InstantSupport!
User avatar
supercoe
Super-Mod
Super-Mod
 
Posts: 1735
Joined: 2009-07-20 21:27
Location: Walker, MN

Re: Win 7 & service & connection issue

Postby JonD » 2012-04-09 13:58

I'll be doing a remote software config later this week for the same client... I'll see if it happens again.

JonD
JonD
40
40
 
Posts: 121
Joined: 2006-12-24 16:46
Location: Canada


Return to ChunkVNC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest