New Version

New Version

Postby alforreca » 2012-03-10 14:01

Hi,

I installed the new version. Congratulations would be wonderful to have good quality support software free.
Worked fine but... Might be a strange question?
Is it possible to run the server part in private own dedicated server? With static public ip and all the nat done?
I tested the viewer with default settings... so it logins to you may group and server ip. Shows a bunch of "people there" :)
Not much info about V2.... the old version we could use the repeater to act as intermediary.
I'm clueless about V2... is this possible, run my own server/group/slave servers?
any small how-to available?

BR
Al
alforreca
 
Posts: 3
Joined: 2012-03-10 13:30

Re: New Version

Postby transambird_2000 » 2012-03-12 19:27

The new version has an access server that replaces the repeater. The access server is available on the same page as the other files.

EDIT: I lied, it's not on the main page yet. There is a link in the post below. It's the 3rd party piece.
viewtopic.php?f=65&t=29336
transambird_2000
8
8
 
Posts: 27
Joined: 2009-03-23 12:55

Re: New Version

Postby alforreca » 2012-03-13 20:37

Thanks.
Will give it a go and post back.
When do you predict the new version release?
alforreca
 
Posts: 3
Joined: 2012-03-10 13:30

Re: New Version

Postby alforreca » 2012-03-13 22:18

I tested the software.
ufffff really complicated.

I installed access server over wan
from my lan I can connect the viewer over wan
form my wan lan I can connect the viewer also

I installed 1 SC server in my lan
I installed 1 Sc server on the wan lan

none of the slave server are showing in any of the viewers?
alforreca
 
Posts: 3
Joined: 2012-03-10 13:30

Re: New Version

Postby transambird_2000 » 2012-03-20 13:21

I haven't had any time to test this stuff. I am in the middle of a big project. I am sure as time progresses it will work better. We used a paid for client that was really similiar to this called impcremote. It had a very similiar "manager". I am sure it will work.
transambird_2000
8
8
 
Posts: 27
Joined: 2009-03-23 12:55

Re: New Version

Postby KyferEz » 2014-01-25 23:18

I can't get it to connect.
I set the group name
I set the password
I setup an SC and transferred to another PC.
I run the SC and it says connecting...
On the Viewer I see the ID I created, but the icon is orange.
If I right-click the ID and click Setup P2P it flashes for a bit and the goes back to orange.

I've tried with multiple PCs on different networks :(
KyferEz
8
8
 
Posts: 14
Joined: 2011-04-12 14:47

Re: New Version

Postby Rudi De Vos » 2014-01-26 20:37

Perhaps the server password wasn't set on the viewer.
Click the icon ID on the viewer and set password.

The viewer also allow to set a save password, this is only use the protect the viewer settings,
it has nothing to to with the server<->viewer passwd.
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5369
Joined: 2004-04-23 10:21


Return to pchelpwareV2 BETA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest