Connects then disconnects right away

Connects then disconnects right away

Postby zyahko » 2014-08-21 16:25

I just recently trying upgrading the computers in my network from UltraVNC 1.0.8.2 to 1.2.0.1 and some of them work fine but others that we use to connect over a VPN have been connecting after password is entered and then it acts like it is about to connect but then just disconnects and closes the UltraVNC window.

I did install this version by using a patch management software to deploy the needed files and ran a batch file to silently install the UltraVNC after also using a batch file to run the uninstall executable that was found within the UltraVNC folder.

Any clue why it would act like is connects but then disconnect right away?
zyahko
 
Posts: 2
Joined: 2014-08-21 16:20

Re: Connects then disconnects right away

Postby Rudi De Vos » 2014-08-22 10:03

Does server and viewer have the same version?
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5475
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: Connects then disconnects right away

Postby zyahko » 2014-08-22 22:05

Also just to let you know I downgraded the computers that I mainly use viewer on to 1.0.8.2 and it connects fine now with the server 1.2.0.1
zyahko
 
Posts: 2
Joined: 2014-08-21 16:20

Re: Connects then disconnects right away

Postby danbol45 » 2016-04-05 13:26

Interesting. I have the same issue using version 1.2.1.
danbol45
 
Posts: 6
Joined: 2016-04-04 18:13

Re: Connects then disconnects right away

Postby dsteward » 2017-11-18 04:43

I also have the same problem on viewer 1.2.1.6
It connects, accepts the password and then gives error:
Server closed connection
-Manual closed
-Network disconn

This sites connection worked fine for some time, now does not work.
As far as I know there were no firewalls or changes etc.
It did it on a previous version, so I upgraded to 1.2.1.6, but it is still the same.
dsteward
 
Posts: 2
Joined: 2012-11-06 23:59


Return to 1.2.0.X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest