1.2.0.6 (June 2015)

1.2.0.6 (June 2015)

Postby Rudi De Vos » 2015-05-28 18:57

** V1.2.0.5 June 2015
*fix timeout multiple viewers
*scale server window, also when directx is not available
*fix multiple initial screen sends
*fix win8 and w8hook loop/hung high cpu
*added dpi aware for viewer

http://www.uvnc.com/downloads/ultravnc/ ... -1206.html
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5488
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby Sainsuper » 2015-06-04 21:54

Hello rudy, i know now viewer has a local ini for settings but is there a command line switch to use new scale server option?
I think scale server is a great function and now it works in reverse mode too.
Thanks for these new updates.
SainSuper
Sainsuper
40
40
 
Posts: 78
Joined: 2008-04-02 10:47

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby granit » 2015-06-05 13:34

Hi,

We are using uvnc in windows 8.1 x64 - touchscreen.
The problem is:
When we login from server to pc the pc don't pass in maintenance mode (please note that under Windows 8 the screen will not be locked).
How to fix this problem.

Thanks,
Graniti
granit
 
Posts: 1
Joined: 2015-06-05 10:47

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby Rudi De Vos » 2015-06-05 13:51

When we login from server to pc the pc don't pass in maintenance mode ?
Please explain
What vnc option are you trying and fail ?
vnc running as service/application ?

We need to be able to repeat the issue, please try to give as many info as possible.

Thanks for the feedback
Rudi
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5488
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby bigjohn » 2015-07-07 22:37

Hi RUDY!
Thanks for all the work you put into this code.
I've been using it for years... don't think I could live without it.

Question -
Typically I run virtual machines using virtualbox. I don't like the 'remote desk' capability of virtualbox, and I use 'vbheadlesstray' to launch the vm. SO, I've got UVNC installed, and love it. I can attach 4 VM's to my laptop without denting the laptop's available memory / CPU...

But now I have a linux machine. WIn10 is shaping up to be a pile of horse dung :surprise:

Is there a 'uvnc server' for linux?
bigjohn
20
20
 
Posts: 51
Joined: 2009-01-06 16:39

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby plants » 2015-07-29 13:57

Hi Rudi,
I've been evaluating this latest release for some time. Here's a list of small bugs for you to squash!

1) Idle Detection - The Idle timeout client disconnect doesn't seem to be changeable, or is not consistent. Often I look away from the PC for a minute and then I'm disconnected (even though I've set timeout to 240 seconds). I've also been disconnected whilst actively using the remote!

2) File Transfer - The Idle timeout cuts in during file transfers, causing unexpected results (last attempt crashed viewer and left server inoperable)

3) Minimised / Backgrounded Viewer - Harder to pin down, I notice problems with connection if the viewer is backgrounded (or minimised) and then resumed. On resumption, there can be a long delay before connection returns to normal. Any attempts to interact seem to be stored in a buffer which are suddenly all executed at once when connection becomes 'live' again

4) Lags - often when moving the mouse quickly, but especially when dragging a window, there is a clearly visible slow-down where mouse movement is no longer directed by the user, but appears to follow 'historical' positions (e.g.: that which has been stored in a buffer). This makes movements of this kind difficult and slow and in my opinion doesn't offer an improved experience; it may seem smoother but you're no longer in control!!

Otherwise, this is one of the most stable and fastest builds that I can remember
plants
20
20
 
Posts: 36
Joined: 2013-03-28 21:50

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby LuckMan » 2015-08-27 11:05

Hi Rudi,
Where to find the source codes of last version of Repeater?
Thanks!
LuckMan
 
Posts: 1
Joined: 2015-08-27 10:59

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby Rudi De Vos » 2015-08-30 19:39

Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5488
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby sebenste » 2015-10-12 16:22

Hello Rudi,

A quick question for you.

I am running this on an older computer (from 2008). It has the latest Intel graphics card driver using the Intel autodetect software downloaded form the Intel site. In any case, when I log in, and I run a program, the screen turns white. It doesn't do this on my newer computers. Any idea what could be causing this? The program does take control of the screen, and I suspect it is causing the issue.
sebenste
8
8
 
Posts: 13
Joined: 2007-04-09 18:45

Re: 1.2.0.6 (June 2015)

Postby Rudi De Vos » 2015-10-12 16:29

If mirror driver is installed try to disable use mirror driver in the server options.
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5488
Joined: 2004-04-23 10:21


Return to 1.2.0.X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests