vnc launch

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-04 16:37

EDIT: It's continuing. Between 1 good repeater query 1 or 2 queries fail exact as attached above. I suspect the caching algorithm.
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Skyfighter » 2015-12-04 18:33

Thanks for the longname + refresh FIX!

In case you find some time...may suggest the following improvements: :mrgreen:
- <Enter>-key on Tree-Element should initiate connection (like doublelick)
- allow blanks/spaces in passwords (currently they break the ability to connect -> double-quotes around the password are needed)
- allow groups/sub-categories under "SERVERS"-Tree using subfolders in the "/uvnc/" folder
(could be easily managed by manual creation of directories and moving *.vnc files into these subdirectories using windows explorer)

(Another thing would be a tiny search function which let you search after keywords/parts in the *.vnc filenames...but I think that's not that easy...)

Is there any way to temporary disable/hide the console window (commandline parameter / ini option)?
Skyfighter
40
40
 
Posts: 79
Joined: 2014-12-31 22:10

Re: vnc lauch

Postby Rudi De Vos » 2015-12-06 16:16

prisma:
fixed, bad caching when first id checked didn't existed.

sky:
fixed space in passwd
added enter
added folders/subfolders.... complex source (rename/delete/dbclick/enter/connect..All needed to be changed to use a dynamic folder instead of the fix uvnc.... need to be tested again, 250 spots changed)

console stay while debug, later it wil be disabled or activated via a commandline switch.

There was also some error in the passwd/encryption... WCHAR/CHAR mistake.
POssible this require to reset correct passwords.


http://www.uvnc.eu/download/1209/UVNC_Launch09.zip
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5679
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: vnc lauch

Postby Skyfighter » 2015-12-06 19:30

Thank you very much - especially for going through the hassle with fixed vs. dynamic-folder thing allowing /uvnc/subfolder/ for vnc-connection files! :D

Played around with the new version and couldn't find dealbreaker of any kind. :thumbs: Anyway here are my findings:
- <enter>-key now starts connection but generates a sound/bell (same sound like entering more than 8 chars in viewer password-request window)
- reload servers: Tree gets collapsed (you have to click on [+] to re-expand the tree-folders)
- /uvnc/subfolder/: ContextMenu "rename" works
- /uvnc/subfolder/: ContextMenu "Add" creates vnc-file in main uvnc-folder=SERVERS-Tree (and not in selected subfolder)
- /uvnc/subfolder/: ContextMenu "Delete" does not work (nothing happens)
- launcher scans /uvnc/ folder every 20 seconds...intended? (it shows newly copied *.vnc connections in tree without reload, but the online/offline state-icon-assignment gets puzzled until the next online/offline-scan)
- adding new connection -> filename dialog: set focus on/cursor into the filename-field

(regarding the /uvnc/subfolder/: don't get me wrong, you said you won't support management of the connections in these subfolder, so I don't expect you to add these functions/fix them...just tested them. :wink: )
Skyfighter
40
40
 
Posts: 79
Joined: 2014-12-31 22:10

Re: vnc lauch

Postby Rudi De Vos » 2015-12-06 21:07

http://www.uvnc.eu/download/1209/UVNC_Launch10.zip

managment = drag/drop move between folders
add;delete,.. should work, fixed

all except focus in dialog fixed
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5679
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-07 10:36

Sorry, but still the same problem. 2 times failed to query automatically, manual refresh does the job. May you fixed one bug, but there still has to be another one...
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-07 14:03

Little improvement/suggestion:
The list of groups is in alphabetical order. Good. But group SERVERS is no real group. It's either a root element or a special group.
As special group standing for "others" I'd expect it to be always on top or bottom of the tree.
As root Element I'd expect SERVERS as single root element with servers inside and groups inside. Like directory representation.

But that's a detail... just a suggestion.
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Rudi De Vos » 2015-12-07 14:10

"uvnc" --> SERVERS
"uvnc/myfolder" -> myfolder
"uvnc/myfolder/subfolder" -> myfolder/subfolder

what do you propose instead of servers ?

Can't repeat
2 times failed to query automatically
Adding extra debug info to exe, so you can see what happen
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5679
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-07 14:31

"uvnc" --> SERVERS
"uvnc/myfolder" -> myfolder
"uvnc/myfolder/subfolder" -> myfolder/subfolder

Yes, I know. Description SERVERS is also OK.
For a 1:1 representation of the directory I'd have expect SERVERS to be parent of groups AND parent of ungrouped servers:

Code: Select all
SERVERS+--GROUP1--+--server1_g1
       |          +--server2_g1
       |
       +--GROUP2--+--server1_g2
       |          +--server2_g2
       |
       +--server1
       +--server2

At the moment SERVERS is beside groups. This would be also ok. But always on top or on bottom. Not alphabetically between groups
Last edited by Prisma on 2015-12-07 14:46, edited 1 time in total.
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-07 14:45

Always on Top:

Code: Select all
+--SERVERS--+--server1
|           +--server2
|
+--GROUP1---+--server1_g1
|           +--server2_g1
|
+--GROUP2---+--server1_g2
            +--server2_g2


Always on bottom:

Code: Select all
+--GROUP1---+--server1_g1
|           +--server2_g1
|
+--GROUP2---+--server1_g2
|           +--server2_g2
|
+--SERVERS--+--server1
            +--server2
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Rudi De Vos » 2015-12-09 18:59

Code: Select all
SERVERS+--GROUP1--+--server1_g1
       |          +--server2_g1
       |
       +--GROUP2--+--server1_g2
       |          +--server2_g2
       |
       +--server1
       +--server2


Changed servers to root, so i can sort the other, in all other situations you have sorting issue's.
And added som extra debug info to see way first web request answer nothing
http://www.uvnc.eu/download/1209/UVNC_Launch10.zip
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5679
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-11 15:57

Sorry, haven't noticed your answer. I'll check it out.
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-11 16:14

I still see:

Code: Select all
+--A_GROUP1---+--server1_g1
|             +--server2_g1
|
+--SERVERS----+--server1
|             +--server2
|
+--Z_GROUP2---+--server1_g2
              +--server2_g2


Is this intended? Or a wrong version? I'm primarily asking because of the additional debug info. Wrong version means no debug info.
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-11 16:20

Has to be a wrong version. launch10 I'm using is from 06.12.2015. Can't see additional debug info:

Code: Select all
++++++++ START SCAN TIMER ++++++++
repeater xxx.yyy.zzz port 5902 added to cache
User xx password yy
http connect to 192.168.100.50 8089
The server requires authentication. Sending credentials...
The resource was successfully retrieved.
Repeater ID >12345678< Not Found
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
++++++++ STOP SCAN ++++++++
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby Rudi De Vos » 2015-12-11 16:34

copy paste the link... need to be one higher

http://www.uvnc.eu/download/1209/UVNC_Launch11.zip
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5679
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: vnc lauch

Postby Prisma » 2015-12-14 12:32

Code: Select all
++++++++ START SCAN TIMER ++++++++
repeater xxx.yyy.zzz port 5902 added to cache
User xxx password yyy
http connect to 192.168.100.50 8089
The server requires authentication. Sending credentials...
The resource was successfully retrieved.
Handling html data
Strings not found
Handling html data
Strings not found
Handling html data
Strings not found
Repeater ID >12345678< Not Found
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
Found in cahe xxx.yyy.zzz 5902
++++++++ STOP SCAN ++++++++


Immediately after this I press refresh, and everything is ok.

BTW: This morning I had to restart the newest 2015 repeater. Nearly every server was missing, except of 2. After restart of repeater all (!) servers came back. This definitely proofed repeater has had a problem. I assume it's still the ID/IP stealing protection kicking servers.
Prisma
100
100
 
Posts: 285
Joined: 2005-10-27 15:50

Re: vnc lauch

Postby adm.ivn » 2018-04-22 17:02

Is there any way to see all currently connected to repeater servers in this console?
Or I have to add them manually one by one?
adm.ivn
 
Posts: 3
Joined: 2017-09-17 10:22

Previous

Return to 1.2.0.X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron