Any way to set "Scale to Window" via the command line?

Any way to set "Scale to Window" via the command line?

Postby kelemvor » 2016-08-23 19:25

I'm trying to setup a command line to launch my VNCViewer. Everything works great but I need to set the "Scale to Window" option so I can get multiple windows on one screen. Is there any way to specify that setting via a command line argument? I don't see anything listed on the Help page I found.

Thanks.
kelemvor
 
Posts: 5
Joined: 2015-01-12 18:04

Re: Any way to set "Scale to Window" via the command line?

Postby UsernameIssues » 2016-08-24 04:58

See the info here:
http://www.uvnc.com/docs/uvnc-viewer/52 ... eters.html

-autoscaling
Code: Select all
"C:\Program Files\uvnc bvba\UltraVNC\vncviewer.exe" -autoscaling hostname:5900


-scale
Code: Select all
"C:\Program Files\uvnc bvba\UltraVNC\vncviewer.exe" -scale 1/5 hostname:5900

where hostname is the remote computer.
UsernameIssues
8
8
 
Posts: 23
Joined: 2016-08-11 18:55

Re: Any way to set "Scale to Window" via the command line?

Postby kelemvor » 2016-08-24 14:25

Yeah, neither of those options is what I want.

Auto Scaling sets the window size to match the host size. I want it the other way around.

Scaling with the ratio hard codes a size which also isn't what I want.

I've tried both of those options but neither one checks the bot under settings called "Scale To Window".

It seems that if I set it and then save the config, it's actually the option called Directx in the .vnc file.

But I was able to get it to work that way so I'm good for now.
Thanks.
kelemvor
 
Posts: 5
Joined: 2015-01-12 18:04

Re: Any way to set "Scale to Window" via the command line?

Postby AndyPopely » 2017-02-24 01:06

Add the command line option "-directx"

eg

"C:\Program Files\uvnc bvba\UltraVNC\vncviewer.exe" -directx
AndyPopely
 
Posts: 6
Joined: 2011-01-09 00:50


Return to 1.2.1.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest