Czech layout support

Czech layout support

Postby ahzs » 2019-04-15 13:25

hi,
can You please add czech language support. Through remote control it is not possible to write letters (ěščřžýáíďň).
Thank you
ahzs
 
Posts: 2
Joined: 2013-05-18 19:00

Re: Czech layout support

Postby Rudi De Vos » 2019-04-15 17:55

try
[v]international keys ( server option)
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5909
Joined: 2004-04-23 10:21

Re: Czech layout support

Postby pepan » 2019-05-09 13:00

I have tried to check the "Internation keys" option in server option and I have got some as Thai or maybe other Asian chars instead of Czech (Central Europe) chars.

I have got +ዬኹየዸኾýáíé= but should be +ěščřžýáíé=

Thank you for an advice.
pepan
 
Posts: 1
Joined: 2019-05-09 12:41


Return to 1.2.2.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests