Some pixels not displayed

Some pixels not displayed

Postby Du10 » 2020-09-21 07:18

v1.2.5.1

Problem:
Some pixels not displayed. See screenshot
https://sun3-11.userapi.com/G8nm5j2CIpE ... Lvlhrs.jpg

But when I connect with TeamViewer5 - all pixels are displayed good
https://sun3-10.userapi.com/NLd8Dz41S0Z ... mDBHEY.jpg

OK, in TeamViewer5 there is no toolbar. I hided toolbar in uVNC, but then, Start panel is partly missing now
https://sun3-10.userapi.com/mAP01y_pdX6 ... Ie4e-4.jpg

Server Screen Resolution 1280x1024
Client Screen Resolutuin 1920x1080

server config:
Code: Select all
[admin]
UseRegistry=0
SendExtraMouse=1
Secure=0
MSLogonRequired=0
NewMSLogon=1
DebugMode=0
Avilog=0
path=C:\Program Files\UltraVNC
accept_reject_mesg=
DebugLevel=8
DisableTrayIcon=0
rdpmode=0
LoopbackOnly=0
UseDSMPlugin=1
AllowLoopback=1
AuthRequired=0
ConnectPriority=1
DSMPlugin=SecureVNCPlugin.dsm
AuthHosts=
DSMPluginConfig=SecureVNC;0;0x00104001;
AllowShutdown=0
AllowProperties=1
AllowInjection=0
AllowEditClients=0
FileTransferEnabled=1
FTUserImpersonation=1
BlankMonitorEnabled=1
BlankInputsOnly=1
DefaultScale=1
primary=1
secondary=0
SocketConnect=1
HTTPConnect=0
AutoPortSelect=1
PortNumber=5900
HTTPPortNumber=5800
IdleTimeout=0
IdleInputTimeout=0
RemoveWallpaper=1
RemoveAero=0
QuerySetting=2
QueryTimeout=0
QueryDisableTime=0
QueryAccept=0
QueryIfNoLogon=1
InputsEnabled=1
LockSetting=0
LocalInputsDisabled=0
EnableJapInput=1
EnableUnicodeInput=0
EnableWin8Helper=0
kickrdp=0
clearconsole=0
service_commandline=
FileTransferTimeout=1
KeepAliveInterval=5
[admin_auth]
group1=
group2=
group3=
locdom1=0
locdom2=0
locdom3=0
[poll]
TurboMode=1
PollUnderCursor=1
PollForeground=1
PollFullScreen=1
OnlyPollConsole=0
OnlyPollOnEvent=0
MaxCpu=40
EnableDriver=1
EnableHook=1
EnableVirtual=0
SingleWindow=0
SingleWindowName=
[Permissions]


Client config:
Code: Select all
[admin]
UseRegistry=0
SendExtraMouse=1
Secure=0
MSLogonRequired=0
NewMSLogon=1
DebugMode=0
Avilog=0
path=C:\Program Files\UltraVNC
accept_reject_mesg=
DebugLevel=8
DisableTrayIcon=0
rdpmode=0
LoopbackOnly=0
UseDSMPlugin=1
AllowLoopback=1
AuthRequired=0
ConnectPriority=1
DSMPlugin=SecureVNCPlugin64.dsm
AuthHosts=
DSMPluginConfig=SecureVNC;0;0x00104001;
AllowShutdown=0
AllowProperties=1
AllowInjection=0
AllowEditClients=0
FileTransferEnabled=1
FTUserImpersonation=1
BlankMonitorEnabled=1
BlankInputsOnly=1
DefaultScale=1
primary=1
secondary=0
SocketConnect=1
HTTPConnect=0
AutoPortSelect=1
PortNumber=5900
HTTPPortNumber=5800
IdleTimeout=0
IdleInputTimeout=0
RemoveWallpaper=1
RemoveAero=0
QuerySetting=2
QueryTimeout=0
QueryDisableTime=0
QueryAccept=0
QueryIfNoLogon=1
InputsEnabled=1
LockSetting=0
LocalInputsDisabled=0
EnableJapInput=1
EnableUnicodeInput=0
EnableWin8Helper=0
kickrdp=0
clearconsole=0
service_commandline=
FileTransferTimeout=1
KeepAliveInterval=5
[admin_auth]
group1=
group2=
group3=
locdom1=0
locdom2=0
locdom3=0
[poll]
TurboMode=1
PollUnderCursor=1
PollForeground=1
PollFullScreen=1
OnlyPollConsole=0
OnlyPollOnEvent=0
MaxCpu=40
EnableDriver=1
EnableHook=1
EnableVirtual=0
SingleWindow=0
SingleWindowName=
[Permissions]
Du10
8
8
 
Posts: 10
Joined: 2016-02-13 22:09

Re: Some pixels not displayed

Postby Sainsuper » 2020-09-22 09:41

Maybe you have an error client (viewer) config.
try use options.vnc like this:

Code: Select all
[options]
use_encoding_0=1
use_encoding_1=1
use_encoding_2=1
use_encoding_3=0
use_encoding_4=1
use_encoding_5=1
use_encoding_6=1
use_encoding_7=1
use_encoding_8=1
use_encoding_9=1
use_encoding_10=1
use_encoding_11=0
use_encoding_12=0
use_encoding_13=0
use_encoding_14=0
use_encoding_15=0
use_encoding_16=1
use_encoding_17=1
preferred_encoding=16
viewonly=0
showtoolbar=1
AutoScaling=0
fullscreen=0
SavePos=0
SaveSize=0
directx=0
autoDetect=0
8bit=1
shared=1
swapmouse=0
emulate3=1
JapKeyboard=0
disableclipboard=0
Scaling=0
scale_num=1
scale_den=1
cursorshape=1
noremotecursor=0
compresslevel=6
quality=6
ServerScale=1
Reconnect=3
EnableCache=1
QuickOption=1
UseDSMPlugin=1
UseProxy=0
selectedscreen=1
DSMPlugin=SecureVNCPlugin64.dsm
folder=
prefix=vnc_
imageFormat=.jpeg
AutoReconnect=10
FileTransferTimeout=30
ThrottleMouse=0
KeepAliveInterval=5
AutoAcceptIncoming=0
AutoAcceptNoDSM=0
RequireEncryption=0
restricted=0
nostatus=0
nohotkeys=0
sponsor=1
PreemptiveUpdates=1
Sainsuper
40
40
 
Posts: 88
Joined: 2008-04-02 10:47


Return to 1.2.5.x

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron