10961 server: settings - password not saving

Find help for Frequently Asked Questions here - please look here first before posting an already answered question.

10961 server: settings - password not saving

Postby dallasl » 2011-09-22 18:03

Hello!

I am running 10961 server on my win7/x64 machine... but the server settings do not save. When I reboot they are lost. Both password and server settings, they just revert to defaults. I have UAC off btw...
Is this a known bug? Any workarounds?
Thanks for any info! :)
dallasl
 
Posts: 2
Joined: 2011-09-22 18:00

Re: 10961 server: settings - password not saving

Postby dallasl » 2011-09-28 21:38

noone else faced this problem? I have to manually re-configure every setting every reboot, nothing is saved... I think I'll just try an older version to see if it works better
dallasl
 
Posts: 2
Joined: 2011-09-22 18:00

Re: 10961 server: settings - password not saving

Postby Rudi De Vos » 2011-09-28 23:17

1) Stop service,Run winvnc as application , save settings , restart service
2) uvnc_settings.exe seperate app to set/save settings
3) Logon as local admin and not domain user ( domain admin can not be impersonated by the service)

Desktop user need to be able to write to ultravnc.ini "program files ultravnc) and can not be a domain user.


The problem is that running as service you have full access.
To avoid that even a guest user can change the settings, we impersonate the desktop user.
The problem is that we can not impersonate users that exist only on a domain ( permission denied)

I'm working on a control panel applet for the uvnc settings, who can open it is always admin, no impersonation
needed.
Rudi De Vos
Admin & Developer
Admin & Developer
 
Posts: 5283
Joined: 2004-04-23 10:21


Return to FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron