uVNC server randomly stops working(cannot connect to server)

Find help for Frequently Asked Questions here - please look here first before posting an already answered question.

uVNC server randomly stops working(cannot connect to server)

Postby nIMrOD888 » 2015-08-03 23:08

Hi All,

Having occasional trouble with uVNC server locking up and not working occasionally (this happens on every single computer I have it running on from time to time).

System details:

Windows 7 x64
uVNC Version: 1.2.0.5

So far I have tried the following:

1. Remotely restarting the uVNC service.
2. Remotely restarting the uVNC under another administrator account.
3. Scanned all ports with nmap (when the server goes bad there are no open VNC ports [5900,5800 defaults])

The log files seems to repeat this message over and over and over:

vncservice.cpp : @@@@@@@@@@@@@ GetCurrentUser - UserNAme found: SYSTEM
--There are no more files.

The only thing that works is to reboot the machine, and that will only last a random amount of time before locking up again.

If anyone has any ideas how to stop this, that would be great! Unfortunately I can't replicate the problem but I do have a couple of computers that are still locked up to experiment on.
nIMrOD888
 
Posts: 2
Joined: 2015-08-03 22:57

Re: uVNC server randomly stops working(cannot connect to ser

Postby nIMrOD888 » 2016-03-08 04:47

Anyone have any ideas?
nIMrOD888
 
Posts: 2
Joined: 2015-08-03 22:57


Return to FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest